مبارزه فرهنگی با مفاسد اقتصادی !
این روز ها یکی از مسائلی که کمی نگران کننده شده است موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی است تا جایی که مسئولین را مجبور به برپایی همایش در این خصوص نموده است! البته همانگونه که مستحضرید مسائل مهمتری در مملکت وجود دارند که باعث می شوند پرداختن به این مسائل با اکراه انجام شود؛ موضوعاتی نظیر مالیات کرش یا حتی ماندن و نماندن این بابا، تصادف دوست پسر آقای سرمربی تیم پایتخت، کشتار چند قلاده سگ ولگرد و موضوعاتی از این دست که هر روز تیتر برخی روزنامه هستند. اما با این وجود مفاسد اقتصادی هم در زونکن کار های در دست اقدام دولت جای خود را دارد و دولتمردان در خصوص مبارزه با آن گام های بلندی را برداشته اند که برگزاری همایش یکی از آنهاست!
هر چند دوستان در برداشتن گام های بعدی نیاز به راهنمایی یا پیشنهادات سوفسطایی و فلک فرسای حقیر ندارند، ولی چه کنیم که ما به ارائه بسته های پیشنهادی عادت کرده ایم. و اما پیشنهادات ما ...
الف) استفاده از شوک درمانی
« اخیراً محققان زحمت کشیده اند و نوعی دستبند طراحی کردهاند که با استفاده از ولتاژ با آمپر پائین و شوکدرمانی، از پرخوری افراد جلوگیری میکند. این دستبند که Pavlok نام دارد یک مربی اختصاصی است که با استفاده از شوک الکتریکی با پرخوری مقابله کرده و افراد را به داشتن عادات غذایی و ورزشی خوب تشویق میکند. شوک الکتریکی این دستبند در حد دو میلیآمپر است که به هیچ عنوان دردناک نیست. این دستبند در طول روز حرکات فرد را رهگیری کرده و در هنگام غذا خوردن، با اعمال شوکهای خفیف الکتریکی، از غذا خوردن بیفکر جلوگیری کرده و مغز را برای محدود کردن پرخوری تربیت میکند.» (به نقل از جراید) اینکه تکنولوژی در خدمت سلامت مردم قرار گرفته است خوب است، ولی می توان از این دست تکنولوژی ها برای کنترل مفاسد اقتصادی نیز بهره گرفت. فلذا پیشنهاد می شود به منظور صیانت از اموال عمومی، از این دستبند ها در مقیاس وسیع از چین وارد شود و به افرادی که دوستان صلاح می دانند(!)، به صورت مسالمت آمیز وصل کرد تا با اعمال شوک های خفیف مغز ایشان را برای محدود کردن رانت خواری، زمین خواری، جنگل خواری، بیابان خواری، دریا خواری، موقوفه خواری، ویژه خواری و ... تربیت کند. هر چند ممکن است با توجه به ضخامت پوست بدن برخی از این عزیزان شوک با دو میلی آمپر، قلقلک هم محسوب نشود، ولی برای دست گرمی خوب است و در آینده می توان در صورت صلاحدید ولتاژ را کمی بالاتر برد!
ب) مبارزه فرهنگی با مفاسد اقتصادی:
بلاشک یکی از دلایل گسترش فساد اقتصادی در کشور وجود برخی تعابیر و ضرب المثل ها در خصوص پول می باشد. وقتی از چهارم ابتدایی به بچه ها القاء می کنیم که پول مثل چرک کف دست است یا پول علف خرس است، قطع به یقین این افراد در بزرگسالی توجهی به پول و مقولات مادی نخواهند داشت و عده ای فرصت طلب، با استفاده از این رویکرد به جمع آوری مال و ثروت آن هم در مقیاس « هزار هزار میلیارد» و بالاتر اقدام می کنند. فلذا جا دارد دوستان در فرهنگستان زبان دست بجنبانند و به خلق ضرب المثل های جدید روی بیاورند تا این بی توجهی به زخارف دنیا باعث تلنبار شدن ثروت در همیان عده ای دیگر نشود!